Rólunk

  

Ha Neked is fontos, hogy minden készüléked biztonságos helyen legyen, hogy ne érje baleset és legyen könnyen hozzáférhető, akkor jó helyen jársz, hiszen ez a célünk! Különleges ÖVTÁSKA, OLDALTÁSKA, DERÉKTÁSKA, SPORTTÁSKA.

URBAN TOOL táskák

Több éve URBAN TOOL táskakat forgalmazunk a Magyar piacon, és igazán elmondható, hogy URBAN TOOL táskák (övtáskák) első helyen vannak a digitális küttyűk világában levő táskák között. Az URBAN TOOL divat Ausztriából indult és most már világszerte szinte minden országban ott van jelen. Stílusos, elegáns, divatos formába öntve kényelmes táskákat biztosít a mindennapi élethez: legyen szó akár üzletről,utazásról, nyárálásról, sportolásról. Kíváló, magas minőségű anyagok megfelelő védelmet nyújtanak a készülékeknek. 

Nyert díjak:

2004    BRANDNEW AWARD, ISPO winner accessories

2007    EUROPEAN DESIGN MANAGEMENT AWARD, nominee

2007    PRODUCT OF THE YEAR, CeBIT nominee

2007    GERMAN DESIGN AWARD, nominee

2007    VOLVO SPORTS DESIGN AWARD, nominee

2007    FUTURE AWARD MATTHIAS HORX, nominee

2007    AUSTRIAN EXPORT PRIZE, winner

2007    AUSTRIAN YOUNG ENTERPRENEURS RANKING, 1st in export

2008    INNOVATION AWARD MERCUR, finalist

2009    AUSTRIAN NATIONAL AWARD for equal opportunities in R&D

2010    LEADING LADIES AWARD, nominee

2012    TOP EXPORTER 2012, prize

STM táskák

Csak táskákat készítenek. Csak laptop táskákat. Oké, még néhány más dolggal is foglalkoznak, de a kényelmes, biztonságos és stílusos táskák tervezése az igazi küldetésük. Ausztráliából indultak, de ma már Kaliforniában, az Egyesült Királyságban és Kínában is van irodájuk, ahol a legfontosabb kérdés, hogy a táska, amit terveznek biztonságos, kényelmes és stílusos legyen.